воскресенье

Ворзельському зоопарку подарували двох пав

Кандидат в народні депутати України по 95-му виборчому округу від партії "УДАР" Олександр Юраков побував на відкритті церковного парку-зоопарку у Ворзелі і подарував від імені громадського руху "Ми разом", лідером якого він є, двох пав.Відкриття зоопарку було приурочене до Дня селища Ворзель.


На церемонії відкриття виступили Олександр Юраков, отець Миколай, настоятель храму Преображення Господнього Української православної церкви Київського патріархату; Олег Смолянчук, голова депутатської групи "Відродження Ворзеля"; Андрій Ліповецькій, головний лікар ворзельского санаторію "Україна"; Анастасія Попсуй, голова Фонду громади Приірпіння; Олександр Маркушина, депутат Ірпінської міської ради; Тетяна Волга, директор Ворзельської загальноосвітньої школи № 5 та інші.

До Дня Ворзеля була підготована цікава концертна програма. Мешканців Ворзеля та гостей свята розважали танцювальна студії "Жардін де ля данс" Віолетти Кременчук та співачки Ірпінського регіону - лауреати й переможці Всеукраїнських та Міжнародних співочіх конкурсів Ліза Дорошенко і Марія Волосянська.

Також гості свята взяли участь в кулінарному шоу "Козацький куліш", де змогли не лише скуштувати, але й побачити майстер-клас із приготування кулешу – давньої козацької страви.

Сюрпризом святкування став гігантський торт розміром 2,5 на 1,5 метри.




Учасники святкування Дня селища Ворзель із задоволенням взяли участь і у Фестивалі барбекю. 10 чоловіків змагалися у приготуванні шашлику. Переможців нагородили дипломами та подарунками. Усі учасники також отримали спеціальні призи.



Чоловіки із задоволенням брали участь і у козацьких забавах від Ірпінської організації "Мистецтво бойового гопака", найсильніших та найспритніших відзначили призами.



Також відбувся фестиваль вишиванок. Кольорова гамма та ромаїття узорів не залишили нікого байдужим.

Не забули організатори свята і про дітей. На них чекали аніматори, батут, надувна гірка. Усі бажаючі дітлахи підставляли свої щічки до художнього розпису

І найголовніше - безпрограшна лотерея для усіх дітей, у якій було аж 500 призів. Свято вдалося на славу.
Деталі

Комментариев нет:

Отправить комментарий