понедельник

Київо-Святошинський район відсвяткував День Незалежності

У День Незалежності на центральних площах найбільших міст Києво-Святошинського району – Боярки, Вишневого та Ірпіня – сотні людей відвідали акції під назвою «Україна вчора, сьогодні і завтра». Ініціатором проведення заходів виступив громадський рух «Ми разом».

Лідер руху Олександр Юраков привітав українців зі святом та разом з діточками випустив у небо кульки з побажаннями для нашої держави.

Чимало людей розповіли йому про свої проблеми. Вже зараз вони починають вирішуватись. «У Вишневому, наприклад, до нас підійшла вчителька місцевої школи, - розповідає Олександр Юраков. – Вона попросила, аби в одному з кабінетів поставили нове вікно – адже взимку там дуже холодно, неможливо займатись. На наступний день туди виїхав наш прораб й питання було закрито».


Команди аніматорів розважали дітей та дорослих, майстри орігамі – вчили всіх охочих своєму мистецтву.

«Я навчилась робити паперових лелек, - розповіла школярка Юля, що відвідала акцію в Ірпіні. - За давньою легендою, якщо змайструвати 1000 лелек – мрія чи бажання стане реальністю. Тому дуже символічно, що тут, поруч, активісти «Ми разом» приймають у людей побажання для діючої та майбутньої влади».

Робилось це не просто так – адже учасники акції стануть головними героями кінофільму «Україна: вчора, сьогодні, завтра», присвяченого 21-й річниці незалежності нашої держави. Присутні охоче брали участь у його створенні: давали давали інтерв'ю , розповідали про Україну, ії перемоги та поразки за часів незалежності, ділились своїми мріями про майбутнє держави. І, звісно ж, висловлювали свої побажання владі.

Діючу владу українці просили «не красти, не брехати та не обманювати людей». Майбутню просили про найголовніше – виконувати свої обіцянки. «Я хочу щоб ви ставились до нас як до самих себе», - побажала завтрашнім народним обранцям 13-річна Наталія.

Деталі

Комментариев нет:

Отправить комментарий