среда

Юраков став кандидатом у народні депутати

Юраков став кандидатом у народні депутати


ЦВК зареєструвала Олександра Юракова, лідера громадського руху «Ми разом», кандидатом у народні депутати від партії «УДАР» по 95-му одномандатному округу.

Головним пріоритетом роботи майбутнього парламенту Олександр Юраков вважає підвищення якості життя громадян. Тому його перші законодавчі ініціативи будуть спрямовані на здійснення державної соціальної політики, покликаної підвищити рівень життя і забезпечити нові робочі місця. Більше того, договір про гарантовані умови праці повинен стати повсюдною практикою роботодавців.

Крім того, Олександр Юраков планує добиватися максимального спрощення всіх процедур організації бізнесу. А також пропонує різко скоротити кількість податків, що на сьогодні стала світовим антирекордом України.

- Україна має стати країною рівних можливостей, де кожен зможе реалізувати себе. Парламент просто зобов’язаний бути двигуном модернізації держави, - вважає кандидат у депутати.

За його словами, держава не зможе нормально обслуговувати інтереси громадян без проведення антикорупційної люстрації. Всі корумповані чиновники, правоохоронці, судді та прокурори повинні бути зняті з посад.

- Ефективно захищати права людей може тільки незалежна судова влада. Тому слід усунути політиків від процедури призначення суддів, - переконаний Олександр Юраков.

Для посилення контролю громадян над державою він вважає за необхідне забезпечити право народного вотуму недовіри. Громадяни на референдумі зможуть скасовувати рішення органів влади та відправляти у відставку голів місцевих адміністрацій, керівників міліції й податкової, прокурорів і суддів.

Як представник виборців Києво-Святошинського району, в якому розміщений 95-й округ, Олександр Юраков буде відстоювати низку заходів щодо захисту прав пенсіонерів, робітників і дітей, створення робочих місць та благоустрою району. Це передусім – відкриття відділень міської лікарні у Вишневому, будівництво пологових будинків та дитячих лікарень, створення нової сучасної станції швидкої допомоги, вирішення проблем освітлення вулиць і вивозу сміття, заміна систем водопостачання в Гостомелі. Не менш важливі напрямки роботи – забезпечення закладів освіти району сучасним обладнанням, будівництво спортивних майданчиків у мікрорайонах міст і розбудова інфраструктури району.

Комментариев нет:

Отправить комментарий