суббота

Справжній чоловік знає: до жінок тільки з квітами і солодким

Кожний досвідчений чоловік знає, що до жінок треба їхати з квітами і тортом. Особливо до тих, що творять красу. Тому інакше, ніж з гостинцями, Олександр Юраков, представляючи партію «УДАР» на 95 виборчому окрузі, не міг завітати на зустріч з жіночим колективом Боярської швейної фабрики.


Знайомство відразу переросло у серйозну, а поступово і в задушевну розмову. І це зрозуміло – Віталій Кличко, лідер партії «УДАР», є кумиром українських жінок, відповідно і до його команди відношення дуже тепле. Спілкування показало: вірять партії, вірять і Олександру Юракову, який розповів про свій життєвий шлях і ознайомив колектив з основними поглядами на шляхи виходу країни із глибокої кризи.

«Вихід є, - зазначив Олександр Юраков, - але при цьому необхідно, щоб у владі були ті люди, яким довіряє народ, які вміють і знають з власного досвіду, чого прагнуть люди, що їм болить, з чим вони не погоджуються. Це єдиний варіант виходу України на нові життєві рубежі».


За принципом – довіряй і перевіряй – жінки запропонували кандидату справитися зі швейною машиною, проклавши рівний шов. На їх здивування Олександру Дмитровичу це вдалося без зайвих зусиль. Тільки потім він зізнався, що трошки володіє цим ремеслом і ніякої роботи не цурається.




Комментариев нет:

Отправить комментарий