воскресенье

Олександр Юраков привітав призерів конкурсу аматорської творчості


У Ворзелі, що на Київщині, відбувся V Всеукраїнський фестиваль - конкурс аматорської творчості "Пісенні візерунки".

У фестивалі-конкурсі, який 15-16 вересня відбувався у селищі, взяли участь аматорські вокально-хорові, інструментальні, хореографічні колективи, окремі виконавці та концертмейстери з усіх областей України, Криму, міст Києва і Севастополя.


Гала-концерт конкурсу, який відбувся у неділю, відвідав кандидат у народні депутати України по 95 виборчому округу від партії "УДАР" Олександр Юраков.

Організатори конкурсу були приємно вражені, що кандидат у депутати знайшов час і особисто відвідав заключний день конкурсу.

Олександру Юракову вручили подяку за розвиток аматорського мистецтва і активну участь у культурному житті держави та коровай.

Виступаючи зі сцени перед присутніми, Олександр Дмитрович підкреслив, що отримав надзвичайне задоволення, переглядаючи виступи виконавців та колективів.

"Пісня – це наша мова. Доки живе наша пісня, доти у наших серцях житиме Віра, Надія та Любов, доти процвітатиме наша держава. Я пишаюся тим, що живу в Україні, країні, які дала світові такі таланти", - сказав Олександр Юраков.

Він також нагородив призерів конкурсу цінними подарунками і побажав плекати свій талант, даний їм від Бога, жити і творити в ім'я своєї країни.

Комментариев нет:

Отправить комментарий