воскресенье

У Боярці привітали зі святом ветеранів танкових військ


У неділю, 9 вересня, в місті Боярка відбулося урочисте святкування Дня танкіста. Найстаршому серед ветеранів танкових військ Обертасу Г.І. виповнилося 92 роки.

Привітати ветеранів танкових військ прийшли представники громадських організацій. Зокрема, вітання ветеранам надійшли від "Спілки офіцерів України", "Спілки радянських офіцерів", "Спілка інвалідів ВОВ і бойових дій", "Всеукраїнський козацький кіш", ветеранів-афганців та Союзу чорнобильців України.


Також ветерани отримали вітання і від кандидата в депутати від партії "УДАР", лідера громадського руху "Ми разом" Олександра Юракова.

"У цей день я хотів би не просто привітати вас, а, в першу чергу, подякувати вам від імені всіх громадян України за те, що своєю тяжкою працею, а іноді й ціною власного життя, ви захищали нас. Мирне небо нашої держави, щасливий сміх наших дітей, що днями пішли до школи – усе, що важливо для нас, усе, що ми маємо і чим пишаємось", - сказав Олександр Юраков.

Усього, урочистий захід, який відбувався в актовомузалі ліцею ім. Івана Богуна у Боярці відвідали 80 осіб.

На урочистій частині виступив хор ветеранів міста Боярки. А також продемонстрували фільм про історію танкових військ.

Почесними грамотами нагородили Г.І. Обертаса, М.Т. Бедовець, В.О. Орлова та інших. Окрім того усіх присутніх у залі ветеранів привітали листівками та квітами.

Деталі

Комментариев нет:

Отправить комментарий