вторник

Олександр Юраков подякував мешканцям Петрівського



Днями село Петрівське відсвяткувало своє 82-річчя. Святкові заходи до Дня села Петрівське, що припадає на 1 вересня, проходили на шкільному стадіоні. Тут виступили місцеві співаки та хореографічний колектив "Данара". Дітей розважали конкурсами та танцями.


Зі святом мешканців Петрівського привітав селищний голова Антон Овсієнко, мер міста Вишневе Сергій Пишний, депутати Києво-Святошинської районної адміністрації та обласної ради.

"Це свято всіх хто тут народився і виріc, хто приїхав колись щоб залишитися назавжди тут - у селі з особливим колоритом, традиціями і славною історією, - звернувся до селян Олександр Юраков - Дякуємо всім мешканцям Петрівського, які небайдужі до долі рідного села. А особливо представникам старшого покоління - мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і голод, і розруху, але не зламався, не втратив віри, продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині. Вітаємо також молоде покоління, яке буде визначати долю села у майбутньому. Дуже хочеться бачити нашу молодь цілеспрямованою, здоровою, перспективною, освіченою, з активною життєвою позицією".

Під час святкування премією "Людина року" були нагороджені деякі місцеві мешканці, селяни отримали подарунки від гостей. Свято закінчилося гарним феєрверком.

Комментариев нет:

Отправить комментарий