пятница

Перемога боярських чемпіонів


 25 вересня в житті вихованців секції важкоатлетів Боярської ДЮСШ сталася по-справжньому щаслива подія – розпочалася завершальна стадія ремонтних робіт у великій тренувальній залі, що створена на базі Боярської класичної гімназії. Залишилося провести оздоблювальні роботи, і боярські важкоатлети увійдуть у просторі тренувальні приміщення, яких довелося так довго чекати.

Обов’язково будуть іще урочистості, пов’язанні з відкриттям, а сьогодні до важкоатлетів на чолі з заслуженим тренером України Сергієм Тетянюком завітав кандидат у народні депутати від партії «УДАР» Олександр Юраков. Йому, як людині і громадському діячу та й головному помічнику боярських спортсменів у їх добрих починаннях, абсолютно небайдуже, як скоро на базі створеної тренувальної бази ставитимуться нові рекорди і виховуватимуться зірки важкої атлетики. Цього дня сам кандидат під дружні оплески будівельників і спортсменів провів майстер-клас по укладанню плитки, згадавши свої юні роки і перший професійний досвід, отриманий в ПТУ.

«Я дуже вболіваю за хлопців і дівчат, які під керівництвом Сергія Тетянюка зростають як спортсмени, здобувають перемоги і примножують досягнення Києво-Святошинського району на рівні держави і за її межами. Таких відданих справі людей потрібно всіляко підтримувати, адже вони і є наша слава і гордість», - зазначає Олександр Дмитрович.

Так сталося, що понад 20 років секція важкої атлетики працювала в підвальному приміщенні боярської школи № 3. За цей час її незмінним тренером Сергієм Тетянюком було виховано 30 кандилатів у майстри спорту, з яких 11 стали майстрами спорту України і двоє досягли звання майстрів спорту міжнародного класу.

Десять вихованців Сергія Тетянюка стали чемпіонами України,12 – призерами України. Є також чемпіон світу з важкої атлетики та срібний призер світу з пауерліфтингу.


Більш як 100 вихованців здобули звання чемпіонів Київських обласних змагань. Аж поки на сайті Боярки не з’явилося повідомлення: сьогодні у відділення важкої атлетики та пауерліфтингу складні часи. Дирекція Боярської ЗОШ №3 вимагає терміново звільнити приміщення. На прохання тренера про допомогу відгукнулась директор гімназії Світлана Сушко та надала спортсменам просторе приміщення одного з підвалів цього освітнього закладу. Нова зала потребує ремонту. Слід довести до ладу електрику, сантехніку, вентиляцію, забетонувати підлогу та професійно її покрити плиткою та дошками. Добровольці вже розпочали роботи. Справа зрушила з місця. Районна адміністрація вже допомогла дошками. На решту потрібні кошти. Спортсмени самотужки зібрали 23 тис. грн, а ще потрібно 90 тис. грн. Тож необхідна підтримка спонсорів.



Так було. А сьогодні побудовано прекрасне приміщення з усіма зручностями (душевими, переодягальнями, туалетом), про які у старому можна було тільки мріяти. Тож, можна собі тільки уявити, яких висот тепер досягатимуть важковики Боярки, маючи сучасну тренувальну базу.

Говорить Сергій Тетянок: «За декілька тижнів ми будемо святкувати нашу головну перемогу, яка, сподіваюся, стане важливим внеском у виховання нових чемпіонів з важкої атлетики і пауерліфтингу. Одночасно всі ми віддаємо належне участі Олександра Юракова у цій перемозі. Крім того, нас поєднує іще і належність до партії «УДАР», адже ми віримо Віталію Кличку, вважаємо, що саме таким людям, працьовитим, успішним і порядним, можна доручати розбудову України».


Деталі

Комментариев нет:

Отправить комментарий