среда

Білогородка відсвяткувала День селища

29 вересня Білогородка Києво-Святошинського району святкувала день села.
В рамках святкування проходив спортивний турнір з боксу між дітьми різного віку та різної вагової категорії. В турнірі взяли участь 7 команд по 10 чоловік з різних регіонів України. Києво-Святошинський район був представлений командами з Боярки, Вишневого та Білогородки.
Олександра Юракова було запрошено як почесного гостя організатором турніру - тренером з боксу - Абдулою.
Даний турнір, завдяки ініціативності тренера, уже став традиційним. Завдяки йому в регіоні запалюються нові спортивні зірки та й молодь все активніше залучається до спорту, тим більше, що секція з боксу працює на благодійних засадах – безкоштовно.
Олександру Дмитровичу було запропоновано увійти до складу журі турніру , оскільки він знайомий з боксом не тільки як затятий вболівальник, а й як спортсмен, що в юності займався цим видом спорту і здобував перемоги на рингу.

У змаганнях першість здобув представник команди Білогородки, за що отримав від кандидата Юракова кубок з гравіюванням та подарунок.
А заохочувальні призи отримали всі команди – учасниці змагань. Особливо теплих привітань заслужили дівчата, які на рівних брали участь у змаганнях.
Загалом день видався дуже активним, емоційним та всі залишилися задоволеними. Разом з командами на змагання приїхали і батьки учасників.
По завершенню турніру Олександр Юраков побажав наснаги та великих перемог учасникам, віри та підтримки батьків, а також висловив слова вдячності тренерам за їх старанну працю та присвячені роки дітям.

Комментариев нет:

Отправить комментарий