пятница

Свято музики і спілкування для пенсіонерів




Свято музики і спілкування для пенсіонерів

В останній час прийнято велику увагу приділяти молоді і молодіжним заходам, в той же час літні люди позбавлені активного життя і часто відчувають дискомфорт від нестачі спілкування і позитивних емоцій.
Цю прогалину вирішив заповнити Олександр Юраков проведенням свята для літніх людей. Не дивлячись на дощову погоду, гості заходу залишилися задоволеними і піднесеними.

Людей похилого віку з населених пунктів 95 виборчого округу було довезено до міста Боярка автобусами. На місці проведення святкового дійства їх зустрічав духовий оркестр. Пізніше до концертної програми долучилися виконавці народних пісень.
Святкування було теплим та дуже чуттєвим, оскільки, за словами, Олександра Юракова, спогади про батьків завжди надихають його і ніби підштовхують до добрих вчинків, основою яких є батьківські настанови на чесне і порядне життя.

Атмосфера, що панувала на цьому заході, проймала аж до сліз. Важко навіть уявити: 200 стареньких дідусів та бабусь, більшість з яких долаючи фізичні недуги , допомагали один одному пересуватися, підтримували тих, кому важко ходити, але все одно прийшли на свято і були щасливі від такої уваги до них з боку кандидата.
Під час концерту волонтери та члени Громадського Руху "МИ - РАЗОМ" за власним рецептом приготували польову кашу і запрошували всіх бажаючих скуштувати. Каша була такою смачною, що люди навіть просили дати трошки з собою додому, плануючи пригостити дітей та онуків.



По закінченню свята Олександр Юраков звернувся з теплими слова вдячності до шановної громади і попросив вибачення від імені усіх тих, хто відповідальний за добробут і щасливе життя наших батьків, які віддали своє життя процвітанню рідної країни. «Нам потрібно дуже наполегливо працювати, щоб досягти такого рівня розвитку держави, коли жоден ветеран, жоден пенсіонер не відчував себе обділеним увагою чи жив у злиднях. Це одне з тих ключових гасел, з якими я йду до Верховної Ради. І повірте, я своїх обіцянок по дорозі не розгублю…»

Комментариев нет:

Отправить комментарий