понедельник

Настав час «УДАРу»

Якщо б існували рейтинги найбільш масових і значущих подій, які відбулися в межах 95 виборчого округу протягом усієї виборчої кампанії, то візит Віталія Кличка беззаперечно посів би перше місце.

19 жовтня в містах Ірпені і Вишневому, куди завітав лідер партії «УДАР» зібралося понад 7 тисяч людей. Таким зібранням не може насправді похвалитися жоден із діячів українського політикуму.

І хоч із табору опонентів розпускаються чутки про те, що Кличко заробляє додаткові очки за рахунок своєї спортивної слави, зустріч з виборцями зовсім не нагадувала бенефіс чемпіона. Як раз навпаки. Мова йшла про реальні проблеми життя, які стосуються кожного українця. І запитання з боку аудиторії ставилися гострі: і про програмні цілі, і про союзників у майбутній Верховній Раді, і про потенціал команди політичної партії «УДАР» як сили, здатної подолати корупцію, злидні і втрату довіри народу до держави.



Віталій Кличко і у своїй промові, і у відповідях дав чітко зрозуміти, що головним орієнтиром його діяльності і команди, з якою він іде на вибори, є: європейські цінності, збереження національного духу і пріоритет людини в державній політиці. А головним важелем, завдяки якому можна досягти мети, політичний діяч вважає повалення корупції, що роз’їдає державу зсередини. «Своєю подальшою діяльністю ми підтвердимо, що не схибимо, не підведемо свого виборця, а будемо чітко дотримуватися намічених цілей. Ви можете бути спокійними, що в наших лавах нема випадкових людей. Всі вони перевірені часом, переконаннями і бажанням боротися за Україну європейського зразка. Саме до таких належить кандидат від партії «УДАР» по 95 округу Олександр Юраков».



Деталі

Комментариев нет:

Отправить комментарий