четверг

На р.Ірпінь відбулося змагання "спортивних туристів".

На р.Ірпінь відбулося змагання "спортивних туристів".


Кожного року у Києво-Святошинському районі проходить зліт-змагання "спортивних туристів". 6 жовтня на високому березі р.Ірпінь зібралося майже 300 туристів різного віку та статі. Цих людей об`єднало захоплення туризмом, природою, спортом.
Змагання розпочалося з побудови команд, гімну України та офіційного відкриття змагання, яке урочисто провів Юраков Олександр Дмитрович. Він щиро побажав всім командам хорошого настрою, дружнього змагання та справедливих перемог.


Різні були конкурси: і водні на каное, і футбол, і змагання на тарзанці... У вечері всі команди зібралися біля вогнища, разом приготували вечерю, під гітару співали пісні та спілкувалися. Закінчилося змагання ввечері 07 жовтня. Поздоровивши переможців змагання Олександр Юраков презентував туристам подарунок, який був дуже доречним. Це був туристичний набір посуду для приготування їжі. Як виявилося, такий подарунок був неймовірно цінним для команди. На сьогоднішній день, на жаль, команди з спортивного туризму ніхто не фінансує. Держава не виділяє жодних коштів, тому спортсмени змушені своїми силами та коштами проводити такі змагання, та купувати все спорядження для туризму за власні кошти, а це не дешевий вид спорту.






Під час спілкування зі спортсменами до Олександра Дмитровича надійшло дуже багато звернень з проханням допомоги в фінансуванні та популяризації цього виду спорту на державному рівні. Тільки так цей вид спорту стане доступнішим та зацікавить ще більше молоді.

Комментариев нет:

Отправить комментарий