среда

Підтримуючи культуру – підтримую душу народу


Більшість зустрічей Олександр Юраков проводить з людьми під час культурних, розважальних і спортивних заходів. І це зрозуміло. До них .неможливо залишатися байдужим. Вони об’єднують людей, налаштовують їх на добрі справи, тому жоден захід не залишається поза увагою кандидата.



Особливо приємно, коли люди збираються для того, щоб віддячити за активність, підтримку і увагу до їх не завжди простих питань. Концерт народного колективу "Дарничанка" , що відбувся в санаторії "Україна" у Ворзелі, Олександр Дмитрович відвідав як почесний гість, запрошений організаторами і був приємно вражений кількістю людей, присутніх в залі. Справжнім сюрпризом стало для кандидата і те, що люди, які зібралися, щиро висловлювали свою вдячність за добрі справи кандидата. І цей концерт, як виявилося, був організований персонально для нього на знак підтримки свого кандидата.




Українці – талановитий народ, який незважаючи на всі труднощі буденного життя не перестає співати, танцювати, малювати, змагатися. Підтримувати це прагнення - означає давати надію на наступний день.

Комментариев нет:

Отправить комментарий