воскресенье

Дорослі відповідальні перед дітьми за їх майбутнє


Діти – це майбутнє! І від того, в яких умовах вони починають свої перші кроки в світ навчання, залежить розвиток нашого суспільства. Звичайно, найважливішим фактором є і те, яку інформацію закладають в дітей дорослі.
Кожного дня діти відвідують дитячий садок, кожного дня дорослі вихователі самотужки намагаються створити їм умови для належного навчання і дозвілля. Діюча влада довела, що неспроможна створити європейські умови в навчальних закладах країни, і матеріально-технічна база дошкільних закладів не відповідає потребам сучасної освіти і виховання. І замість того, щоб з радістю займатися освітньо-виховним процесом, керівництво і вихователі думають якім чином придбати, полагодити, замінити ті, чи інші матеріальні засоби свого закладу.
Це, звичайно, непокоїть і батьків, тому що емоційний стан педагогічного колективу впливає в першу чергу на дітей.
Як батько двох дітей Олександр Юраков знає про потреби і проблеми сучасних освітніх закладів не по чутках. Як депутат Києво-Святошинського району і кандидат в депутати до Верховної Ради від 95 округу він систематично навідується до дитячих садків і шкіл округу, обговорює ситуацію в кожному закладі окремо і по можливості надає допомогу.
Школа в Коцюбинському, дитячі садочки в Вишневому, Боярці, садок в Білогородці вже отримали допомогу.

Звичайно, нова техніка, нові вікна – це першочергова необхідність. При цьому питання фінансування навчальних закладів мають вирішуватися не окремими депутатами, чи благодійниками, а на рівні Верховної Ради.

Саме тому, Олександр Юраков йде до Верховної Ради! Аби як батько і політик вплинути на створення європейських умов для дітей України.
Деталі

Комментариев нет:

Отправить комментарий