суббота

Справжній чоловік знає: до жінок тільки з квітами і солодким

Кожний досвідчений чоловік знає, що до жінок треба їхати з квітами і тортом. Особливо до тих, що творять красу. Тому інакше, ніж з гостинцями, Олександр Юраков, представляючи партію «УДАР» на 95 виборчому окрузі, не міг завітати на зустріч з жіночим колективом Боярської швейної фабрики.


Знайомство відразу переросло у серйозну, а поступово і в задушевну розмову. І це зрозуміло – Віталій Кличко, лідер партії «УДАР», є кумиром українських жінок, відповідно і до його команди відношення дуже тепле. Спілкування показало: вірять партії, вірять і Олександру Юракову, який розповів про свій життєвий шлях і ознайомив колектив з основними поглядами на шляхи виходу країни із глибокої кризи.

«Вихід є, - зазначив Олександр Юраков, - але при цьому необхідно, щоб у владі були ті люди, яким довіряє народ, які вміють і знають з власного досвіду, чого прагнуть люди, що їм болить, з чим вони не погоджуються. Це єдиний варіант виходу України на нові життєві рубежі».


За принципом – довіряй і перевіряй – жінки запропонували кандидату справитися зі швейною машиною, проклавши рівний шов. На їх здивування Олександру Дмитровичу це вдалося без зайвих зусиль. Тільки потім він зізнався, що трошки володіє цим ремеслом і ніякої роботи не цурається.




пятница

У Гнатівці відбулося храмове свято


21 вересня в с. Гнатівка Києво-Святошинського району відбулося храмове свято, що зібрало велику кількість гостей і прихожан у новозбудованому храмі. Отець Ярослав, місцевий священик, доклав немало зусиль, щоб двері духовної святині відчинилися перед гнатівчанами. Урочистість ранкової служби була посилена участю в ній п’ятьох запрошених священнослужителів з навколишніх сіл.



Служба завершилася Божим благословенням всіх тих, хто долучився до облаштування церкви. Серед них був і Олександр Юраков. Саме він надав допомогу в утепленні споруди, аби прихожанам було затишно в приміщенні і взимку.
До слова, Олександр Юраков надає допомогу багатьом церквам регіону. Серед найбільш великих об’єктів – участь у завершенні будівництва нового храму на честь святого Миколая Чудотворця в м. Боярка.

Перемога боярських чемпіонів


 25 вересня в житті вихованців секції важкоатлетів Боярської ДЮСШ сталася по-справжньому щаслива подія – розпочалася завершальна стадія ремонтних робіт у великій тренувальній залі, що створена на базі Боярської класичної гімназії. Залишилося провести оздоблювальні роботи, і боярські важкоатлети увійдуть у просторі тренувальні приміщення, яких довелося так довго чекати.

Обов’язково будуть іще урочистості, пов’язанні з відкриттям, а сьогодні до важкоатлетів на чолі з заслуженим тренером України Сергієм Тетянюком завітав кандидат у народні депутати від партії «УДАР» Олександр Юраков. Йому, як людині і громадському діячу та й головному помічнику боярських спортсменів у їх добрих починаннях, абсолютно небайдуже, як скоро на базі створеної тренувальної бази ставитимуться нові рекорди і виховуватимуться зірки важкої атлетики. Цього дня сам кандидат під дружні оплески будівельників і спортсменів провів майстер-клас по укладанню плитки, згадавши свої юні роки і перший професійний досвід, отриманий в ПТУ.

«Я дуже вболіваю за хлопців і дівчат, які під керівництвом Сергія Тетянюка зростають як спортсмени, здобувають перемоги і примножують досягнення Києво-Святошинського району на рівні держави і за її межами. Таких відданих справі людей потрібно всіляко підтримувати, адже вони і є наша слава і гордість», - зазначає Олександр Дмитрович.

Так сталося, що понад 20 років секція важкої атлетики працювала в підвальному приміщенні боярської школи № 3. За цей час її незмінним тренером Сергієм Тетянюком було виховано 30 кандилатів у майстри спорту, з яких 11 стали майстрами спорту України і двоє досягли звання майстрів спорту міжнародного класу.

Десять вихованців Сергія Тетянюка стали чемпіонами України,12 – призерами України. Є також чемпіон світу з важкої атлетики та срібний призер світу з пауерліфтингу.


Більш як 100 вихованців здобули звання чемпіонів Київських обласних змагань. Аж поки на сайті Боярки не з’явилося повідомлення: сьогодні у відділення важкої атлетики та пауерліфтингу складні часи. Дирекція Боярської ЗОШ №3 вимагає терміново звільнити приміщення. На прохання тренера про допомогу відгукнулась директор гімназії Світлана Сушко та надала спортсменам просторе приміщення одного з підвалів цього освітнього закладу. Нова зала потребує ремонту. Слід довести до ладу електрику, сантехніку, вентиляцію, забетонувати підлогу та професійно її покрити плиткою та дошками. Добровольці вже розпочали роботи. Справа зрушила з місця. Районна адміністрація вже допомогла дошками. На решту потрібні кошти. Спортсмени самотужки зібрали 23 тис. грн, а ще потрібно 90 тис. грн. Тож необхідна підтримка спонсорів.



Так було. А сьогодні побудовано прекрасне приміщення з усіма зручностями (душевими, переодягальнями, туалетом), про які у старому можна було тільки мріяти. Тож, можна собі тільки уявити, яких висот тепер досягатимуть важковики Боярки, маючи сучасну тренувальну базу.

Говорить Сергій Тетянок: «За декілька тижнів ми будемо святкувати нашу головну перемогу, яка, сподіваюся, стане важливим внеском у виховання нових чемпіонів з важкої атлетики і пауерліфтингу. Одночасно всі ми віддаємо належне участі Олександра Юракова у цій перемозі. Крім того, нас поєднує іще і належність до партії «УДАР», адже ми віримо Віталію Кличку, вважаємо, що саме таким людям, працьовитим, успішним і порядним, можна доручати розбудову України».


Деталі

В ПАСЕ считают фарсом процесс формирования комиссий на выборах

Глава делегации наблюдателей ПАСЕ, лидер группы социалистов в Совете Европы Андреас Гросс считает фарсом формирование избирательных комиссий в Украине.

Об этом он заявил в интервью «Тижню».

"Формирование и состав избирательных комиссий в Украине, по моему мнению, - это полный фарс. Прежде всего из-за их тотальной односторонность, - сказал он. - В вашей ситуации слишком много игроков, которые выступают за одну команду".

Читайте: В Луцке один человек представляет 20 партий
Отвечая на впрос, сможет ли технология видеонаблюдения на участках помочь провести выборы честно, Гросс заявил, что сомневается в этом, поскольку запись подсчета голосов будет осуществляться только для внутреннего пользования ЦИК.

"Вы имеете документ, который не способствует организации выборов. Он, наоборот, является источником конфликтов и недоразумений, что может быть дополнительным элементом делегитимизации выборов", - сказал он.

Вместе с тем, по его словам, еще рано говорить, что украинская власть провалила тест на свободные выборы.

"Но когда я вижу все, что происходит сейчас в Украине, у меня усиливается пессимизм. Хуже всего то, что большие деньги определяют украинскую политику, в результате чего все предвыборные обещания и программы партий нивелируются и люди не доверяют политикам. Это катастрофическая ситуация в развитии демократического общества. Поэтому мои прогнозы пессимистичны", - сказал Гросс.

Напомним, Андреас Гросс считает, что украинское общество не имеет реальной политической альтернативы на выборах, поскольку украинские партии борются исключительно за узкоэгоистические желание получить власть, а не за общественные интересы.

Деталі

четверг

В округе, где баллотируется скандальный ректор Мельник, оппозиция после жеребьевки не получила ни одного места в участковых комиссиях

В скандальном округе №95, где баллотируется ректор Налоговой академии Петр Мельник, оппозиция не получила в жеребьевке ни одного места в участковой избирательной комиссии.

Об этом в прямом эфире TВi сказал кандидат в депутаты в 95 округе от партии "УДАР" Александр Юраков, передает Цензор.НЕТ.

Он отметил, что окружная комиссия ввела в обман представителей оппозиции, назвав неверную дату проведения жеребьевки. "Всем сообщили, что жеребьевка состоится 21 сентября, тогда как провели ее 20, пригласив только кандидата от Партии регионов и технических кандидатов, у которых почему-то все доверенные лица работают в Налоговой академии. Глава окружной избирательной комиссии - работает там же. И жеребьевка была только среди кандидатур присутствовавших кандидатов, бумаги с именами остальных просто спрятали под стол".

Юраков не видит перспективы в суде - "решение суда будет не в нашу пользу. Суд не принимает наши документы, отказывается приглашать наших свидетелей. В данное время в одно дело объединено семь дел против Мельника"* - отметил кандидат.

Деталі

среда

Объединенной оппозиции невыгодно противостояние с "УДАРом" - мнение


Противостояние между Объединенной оппозицией "Батькивщина" и партией "УДАР" Виталия Кличко не выгодно первой, считает эксперт Центра политических исследований и конфликтологии Денис Кирюхин.



"В последнее время наметилась тенденция, невыгодная для Объединенной оппозиции: главная интрига выборов все больше сосредоточена вокруг соревнования между Объединенной оппозицией "Батькивщина" и партией "УДАР", - сказал он на пресс-конференции во вторник в Киеве.

По мнению эксперта, борьба между этими политсилами привлекает больше внимания, чем борьба между партией власти и оппозицией. Д.Кирюхин считает, что причина в неудачной избирательной стратегии, которую избрала "Батькивщина".

"Если Объединенная оппозиция "Батькивщина" сделала больше ставку на то, что выборы будут сфальсифицированы, то партия "УДАР" сделала ставку на то, что нужно пройти в парламент", - отметил эксперт. По его словам тема этого противостояния "задает тон" всей избирательной кампании.

В свою очередь директор Агентства моделирования ситуаций Виталий Бала считает, что Объединенной оппозиции "Батькивщина" и "УДАРу" следует согласовать кандидатов в мажоритарных округах. Он также отметил, что "УДАРу" следует поработать над тем, чтобы суметь защитить свой результат на выборах.

По мнению Д.Кирюхина, "Батькивщине" следует задуматься над содержательной частью избирательной кампании.

Вместе с тем, он пояснил: "Партия власти чувствует сейчас себя достаточно стабильно, поскольку на ее электоральном поле конкурентов у Партии регионов нет. Это один из главных залогов стабильности рейтинга и даже позитивной динамики". При этом Д.Кирюхин отметил, что Партия регионов частично пересекается электоральном поле с Коммунистической партией Украины.

Кроме того, по словам эксперта, наблюдается "стагнация рейтинга" партии "Украина - вперед!" Натальи Королевской, что связано с "не совсем удачной избирательной стратегией".

Д.Кирюхин также высказал мнение, что в ходе избирательной кампании отсутствует диалог, дискуссия между политическими силами. "Нет диалога, нет дискуссии по ключевым вопросам общественной жизни", - подчеркнул он.

По словам Д.Кирюхина, это свидетельствует о том, что кандидаты идут на выборы, чтобы сохранить свои посты, а другие - их получить.

Деталі

понедельник

Жеребьевка членов участковых комиссий в Ирпене прошла с нарушениями в пользу провластных кандидатов – кандидаты от оппозиции


 В окружной избирательной комиссии 95 округа (г. Ирпень, Киевская обл.) жеребьевка членов участковых избиркомов произошла с нарушениями законодательства, заявили на пресс-конференции в агентстве "Интерфакс-Украина" в пятницу кандидаты в народные депутаты и представители партий "УДАР", "Свобода" и "Фронт змин" по данному округу.


По словам кандидата в народные депутаты от партии "УДАР" Александра Юракова, изначально жеребьевка планировалась на 21 сентября, однако была перенесена на 20 сентября без предупреждения кандидатов и представителей всех заинтересованных сторон.
Также кандидат в нардепы отметил, что в барабане для жеребьевки наличествовали исключительно фамилии членов участковых избиркомов от представителей провластных сил.

В нашем распоряжении есть видео, на котором видно, как происходит процедура жеребьевки, и на записи показано, что представителей оппозиционных сил и партий, не относящихся к власти, просто не пропускают к столу, за которым происходит жереб ьевка", - заявил А.Юраков.
Он отметил, что подготовил и подаст заявление в Генеральную прокуратуру Украины, в котором изложит доступные ему сведения о "фальсификации во время жеребьевки", а также передаст видеозапись, подтверждающую его слова.

Член партии "Фрон змин" Юрий Денисенко считает, что заседание окружной комиссии не легитимное и нарушает ряд законов избирательного права. "Мы обратимся в ЦВК (Центральную избирательную комиссию - ИФ) с требованием провести переизбрание членов окружкома (95 округа - ИФ)".

По словам представителей партий, после заседания окружкома они составили десяток заявлений в милицию, в которых описали неправомерные, по их мнению, действия членов и главы окружкома 95 округа и лиц, препятствовавших их деятельности с применением физической силы. "Наших представителей толкали, таскали по всему коридору, не давали пройти в помещение, где собственно и происходила жеребьевка", - отметил Ю.Денисенко.

Деталі

пятница

Віталій Кличко: Фальсифікації виборів розпочинаються сьогодні, з формування ДВК


Жеребкування до ДВК – один з етапів підготовки Партії регіонів до масштабних фальсифікації виборів, зупинити яке мають опозиційні партії і самі виборці. Так лідер партії «УДАР» Віталій Кличко прокоментував процес формування дільничних виборчих комісій під час спілкування з журналістами в Луганську.

За словами політика, парадоксальною виявилася ситуація, коли третя за підтримкою виборців політична сила «УДАР» не отримала своїх представників в ОВК. Але формування дільничних виборчих комісій відбувається зі ще більшими порушеннями і фальсифікаціями, наголосив політик. «Тепер, коли ми побачили, як формують дільничні виборчі комісії, ми розуміємо, що це система. Адже ті порушення, які відбуваються під час жеребкування – коли його результати повністю підганяють під інтереси партії влади, навмисна плутанина і помилки в прізвищах при поданні кандидатур, абсолютна непрозорість процесу жеребкування – все це переконує лише в одному. Що влада вже на етапі формування комісій готується до масштабних фальсифікацій виборів», – наголосив політик.

Кличко звернувся до тих людей, яких ангажують працювати в комісіях: «Беручи участь в маніпуляціях і фальсифікаціях, ви рубаєте гілку, на якій сидите. Не можна продавати своє майбутнє. Має ж бути в людей громадянська свідомість, і саме зараз час її проявити. Бо ці вибори – серйозний тест для України. Якщо ми його не пройдемо – в нас не залишиться жодних шансів на успіх щодо євроінтеграції та демократичних перетворень», – сказав лідер «УДАРу».

Водночас в «УДАРі» наголосили, що протягом формування комісій по всій країні були зафіксовані численні порушення процедури жеребкування. В багатьох випадках порушувалася рівність прав і можливостей суб’єктів виборчого процесу щодо участі в ДВК, порушувалася сама процедура – коли жеребкування не було публічним, про відповідні засідання ОВК не повідомляли опозиційних членів комісій, чинилися перешкоди спостерігачам та ЗМІ, під надуманими приводами проводили повторне жеребкування.



В «УДАРі» заявляють, що Партія регіонів зробила все можливе, аби сформувати під себе склад ДВК, часто використовуючи для цинічні та брутальні методи, відверто порушуючи закон. Так, у 223-му окрузі в столиці уповноважену особу від «УДАРу» вивезли в наручниках із засідання ОВК – щоб не заважав. В Ірпені на 95 виборчому окрузі засідання комісії вирішили проводити таємно, для чого до приміщення комісії привели кілька десятків хлопців міцної статури – студентів Податкової академії «регіонала» Мельника. Вони провокували сварки та бійки, штовханину, всіляко перешкоджали ЗМІ та представникам опозиційних сил потрапити на засідання. В місті Лохвиця на Полтавщині на 151 окрузі в жеребкуванні чомусь також брали участь партії, що мають фракції у нинішній ВР, і автоматично мали б включатися до складу комісії. Найцікавіше відбулося під час самого жеребкування, коли папірці з номерами провладних та опозиційних партій чітко відрізнялися за формою та розміром, і витягти потрібний номер було не важко. Контролював процес мер міста, якому як посадовій особі заборонено втручатися у процедуру жеребкування.

воскресенье

Олександр Юраков привітав призерів конкурсу аматорської творчості


У Ворзелі, що на Київщині, відбувся V Всеукраїнський фестиваль - конкурс аматорської творчості "Пісенні візерунки".

У фестивалі-конкурсі, який 15-16 вересня відбувався у селищі, взяли участь аматорські вокально-хорові, інструментальні, хореографічні колективи, окремі виконавці та концертмейстери з усіх областей України, Криму, міст Києва і Севастополя.


Гала-концерт конкурсу, який відбувся у неділю, відвідав кандидат у народні депутати України по 95 виборчому округу від партії "УДАР" Олександр Юраков.

Організатори конкурсу були приємно вражені, що кандидат у депутати знайшов час і особисто відвідав заключний день конкурсу.

Олександру Юракову вручили подяку за розвиток аматорського мистецтва і активну участь у культурному житті держави та коровай.

Виступаючи зі сцени перед присутніми, Олександр Дмитрович підкреслив, що отримав надзвичайне задоволення, переглядаючи виступи виконавців та колективів.

"Пісня – це наша мова. Доки живе наша пісня, доти у наших серцях житиме Віра, Надія та Любов, доти процвітатиме наша держава. Я пишаюся тим, що живу в Україні, країні, які дала світові такі таланти", - сказав Олександр Юраков.

Він також нагородив призерів конкурсу цінними подарунками і побажав плекати свій талант, даний їм від Бога, жити і творити в ім'я своєї країни.

У Боярці привітали зі святом ветеранів танкових військ


У неділю, 9 вересня, в місті Боярка відбулося урочисте святкування Дня танкіста. Найстаршому серед ветеранів танкових військ Обертасу Г.І. виповнилося 92 роки.

Привітати ветеранів танкових військ прийшли представники громадських організацій. Зокрема, вітання ветеранам надійшли від "Спілки офіцерів України", "Спілки радянських офіцерів", "Спілка інвалідів ВОВ і бойових дій", "Всеукраїнський козацький кіш", ветеранів-афганців та Союзу чорнобильців України.


Також ветерани отримали вітання і від кандидата в депутати від партії "УДАР", лідера громадського руху "Ми разом" Олександра Юракова.

"У цей день я хотів би не просто привітати вас, а, в першу чергу, подякувати вам від імені всіх громадян України за те, що своєю тяжкою працею, а іноді й ціною власного життя, ви захищали нас. Мирне небо нашої держави, щасливий сміх наших дітей, що днями пішли до школи – усе, що важливо для нас, усе, що ми маємо і чим пишаємось", - сказав Олександр Юраков.

Усього, урочистий захід, який відбувався в актовомузалі ліцею ім. Івана Богуна у Боярці відвідали 80 осіб.

На урочистій частині виступив хор ветеранів міста Боярки. А також продемонстрували фільм про історію танкових військ.

Почесними грамотами нагородили Г.І. Обертаса, М.Т. Бедовець, В.О. Орлова та інших. Окрім того усіх присутніх у залі ветеранів привітали листівками та квітами.

Деталі

суббота

В Ірпені очистили від сміття зелену зону


У суботу, 8 вересня, група волонтерів очистила від сміття зелену зону в районі залізничного переїзду в місті Ірпень по вулиці Ленінградській. Сміття там за останні кілька років накопичилося не на одну вантажівку.

Серед волонтерів можна було помітити людей в накидках від партії "Удар" та кандидата в депутати від цієї партії до Верховної Ради по 95 виборчому округу Олександра Юракова. З його слів, ця невеличка дія цілком узгоджується з ініціативою лідера партії Віталія Кличка "Очистимо Україну від бруду".

"Сьогодні ми розчищаємо сквери, потім – вулиці, а далі – владу…від усіх, хто своїми діями принижує народ і ганьбить Україну", - пояснив свою позицію Олександр Юраков.





четверг

Мешканці Ірпеня протестували проти переділу землі


В Ірпені жителі прорвалися на сесію міськради, протестуючи проти незаконного, на їхню думку, переділу землі у місті.

На сесію Ірпінської міської ради, яка відбувалася 6 вересня, було винесено більше сотні питань. Усі вони стосуються земельних наділів.

Місцева мешканка Наталія Крилушкіна вийшла висловити протест проти таких дій чиновників, які самовільно вирішують долю землі, що належить громаді. "Розкрадають землю, продають її гектарами. Олігархи забирають. А бідному селянину ніде картоплю посадити", - каже активістка.

Учасники акції в Ірпіні підрахували, що депутати хочуть передати в оренду та власність більше семи гектарів землі.




Кандидат у народні депутати від партії "Удар" Олександр Юраков підтримує активістів і додає, що варто думати не лише про будівництво житла. За його словами, не варто забувати і про інфраструктру міста, а це дитячі, садки, школи, поліклініки та багато інших об’єктів.

"Ніхто не думає, де завтра будуть діти, в яких школах вона навчатимуться, у які дитсадки ходитимуть, чи будуть дитячі поліклініки. Коли забудовник отримує дозвіл на будівництво і при цьому не вкладає гроші в інфраструктуру, вважаю, що це злочин. Так робити не можна", - сказав Олександр Юраков.





Активісти з гаслами та закликами припинити "дерибан" землі прорвалися на сесію міськради.

Своєю чергою мер Ірпеня Володимир Скаржинський запевнив, що на засіданні усе чесно, а питань про передачу у власність та оренду гектарів землі навіть у порядку денному нема.

"Візьміть порядок денний і подивіться. Де 7,5 гектарів про які ви говорите? Тут нема виділення земельних ділянок. Нема. Десятки земельних ділянок, півтори гектара оренди", - сказав мер Скаржинський.

Після майже годинної перепалки активісти покинули засідання міськради. Залишилися розчаровані, адже того дня влада їх так і не почула. Водночас активісти пообіцяли повернутися ще не раз повернуться до мерії зі своїми вимогами.

Тільки-но за активістами зачинилися двері зали засідань, ірпінські депутати взялися голосувати
земельні питання.


Деталі

среда

125 день народження Вишневого відзначили з розмахом


2 вересня у Вишневому пройшли святкові заходи, присвячені Дню міста.

У ході концертної програми вишнівчан привітали Михайло Поплавський, Василь Бондарчук та танцювальні колективи міста.


В офіційній частині заходу з вітальною промовою виступив кандидат в народні депутати України Олександр Юраков. Він привітав усіх мешканців міста із святом, побажавши процвітання, миру і благополуччя.

Олександр Юраков спільно з громадською організацією "Ми разом" взяв участь в акції "Обличчя Міста Вішневе". Особливо сподобався вишнівчанам фотоконкурс "Серце Вишневого", у якому взяли участь і дорослі, і діти.
За підсумками громадського голосування переможцю був вручений головний приз конкурсу - фотоапарат. Нагородження провів лідер "Ми разом" Олександр Юраков.

Завершилося дійство, на яке зібралися більше трьох тисяч чоловік, святковим фейерверком.

Деталі

вторник

Олександр Юраков подякував мешканцям Петрівського



Днями село Петрівське відсвяткувало своє 82-річчя. Святкові заходи до Дня села Петрівське, що припадає на 1 вересня, проходили на шкільному стадіоні. Тут виступили місцеві співаки та хореографічний колектив "Данара". Дітей розважали конкурсами та танцями.


Зі святом мешканців Петрівського привітав селищний голова Антон Овсієнко, мер міста Вишневе Сергій Пишний, депутати Києво-Святошинської районної адміністрації та обласної ради.

"Це свято всіх хто тут народився і виріc, хто приїхав колись щоб залишитися назавжди тут - у селі з особливим колоритом, традиціями і славною історією, - звернувся до селян Олександр Юраков - Дякуємо всім мешканцям Петрівського, які небайдужі до долі рідного села. А особливо представникам старшого покоління - мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і голод, і розруху, але не зламався, не втратив віри, продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині. Вітаємо також молоде покоління, яке буде визначати долю села у майбутньому. Дуже хочеться бачити нашу молодь цілеспрямованою, здоровою, перспективною, освіченою, з активною життєвою позицією".

Під час святкування премією "Людина року" були нагороджені деякі місцеві мешканці, селяни отримали подарунки від гостей. Свято закінчилося гарним феєрверком.

понедельник

Олександр Юраков привітав школярів

1 вересня лідер Громадського Руху "Ми разом" завітав на свято до Ірпінської загальноосвітньої школи №18.


Для цієї школи Олександр Дмитрович закупив художню та зарубіжну літературу, фактично оновивши шкільну бібліотеку. Першокласники, яких тут цього року 120, отримали особисті подарунки - книги дитячого письменника Миколи Носова.

"Сьогодні Ваші діти вступають у нове життя, відкривають для себе дорогу знань", - зауважив Олександр Дмитрович, вітаючи з 1 вересня батьків та вчителів.

Після цього політик відвідав школу №3 у Вишневому. До того ж учбового закладу завітав Володимир Кличко. Спортсмен побажав діточкам добре вчитися, слухати вчителів і батьків та займатися спортом щоб бути здоровими.

Активісти Громадського Руху "Ми разом" завітали і до інших шкіл району, аби привітати учнів та подарувати їм книжки.

воскресенье

Ворзельському зоопарку подарували двох пав

Кандидат в народні депутати України по 95-му виборчому округу від партії "УДАР" Олександр Юраков побував на відкритті церковного парку-зоопарку у Ворзелі і подарував від імені громадського руху "Ми разом", лідером якого він є, двох пав.Відкриття зоопарку було приурочене до Дня селища Ворзель.


На церемонії відкриття виступили Олександр Юраков, отець Миколай, настоятель храму Преображення Господнього Української православної церкви Київського патріархату; Олег Смолянчук, голова депутатської групи "Відродження Ворзеля"; Андрій Ліповецькій, головний лікар ворзельского санаторію "Україна"; Анастасія Попсуй, голова Фонду громади Приірпіння; Олександр Маркушина, депутат Ірпінської міської ради; Тетяна Волга, директор Ворзельської загальноосвітньої школи № 5 та інші.

До Дня Ворзеля була підготована цікава концертна програма. Мешканців Ворзеля та гостей свята розважали танцювальна студії "Жардін де ля данс" Віолетти Кременчук та співачки Ірпінського регіону - лауреати й переможці Всеукраїнських та Міжнародних співочіх конкурсів Ліза Дорошенко і Марія Волосянська.

Також гості свята взяли участь в кулінарному шоу "Козацький куліш", де змогли не лише скуштувати, але й побачити майстер-клас із приготування кулешу – давньої козацької страви.

Сюрпризом святкування став гігантський торт розміром 2,5 на 1,5 метри.




Учасники святкування Дня селища Ворзель із задоволенням взяли участь і у Фестивалі барбекю. 10 чоловіків змагалися у приготуванні шашлику. Переможців нагородили дипломами та подарунками. Усі учасники також отримали спеціальні призи.



Чоловіки із задоволенням брали участь і у козацьких забавах від Ірпінської організації "Мистецтво бойового гопака", найсильніших та найспритніших відзначили призами.



Також відбувся фестиваль вишиванок. Кольорова гамма та ромаїття узорів не залишили нікого байдужим.

Не забули організатори свята і про дітей. На них чекали аніматори, батут, надувна гірка. Усі бажаючі дітлахи підставляли свої щічки до художнього розпису

І найголовніше - безпрограшна лотерея для усіх дітей, у якій було аж 500 призів. Свято вдалося на славу.
Деталі